Power Stone Bank

Power stone Bank
Som det kan ses, har disse Powerbanks det samme design som en sten. Deraf kommer navnet “Power Stone”

Test: De 3 bedste Power Stone Banks

Om testen: I testen er der udvalgt tre Power Stones som gør det ganske godt på flere forskellige punkter. Vi kigger på parametrer som designet, kvaliteten af batteriet, funktionaliteten og ikke mindst prisen. Hver enkelt model er beskrevet og uddybet, mens vi også har indhentet kommentarer fra forbrugere der har købt en af de tre Power Stone. I testen er der desuden en liste af fordele og ulemper ved køb af powerbanken. Herudover har vi lavet et skema, der viser hvor meget strøm man kan få ved opladning af en smartphone.

1. Greylime Power Stone med 10.400 mAh

Greylime Power Stone Bank 10.400 mAh
Minimalistisk design, effektivt batteri og dobbelt testvinder i Ekstra Bladet & Politiken.
Vores favorit af Power Stones fra det danske mærke Greylime.

Pris: 329 Kr 349 Kr.

Testens første Powerbank er fra GreyLime, et dansk mærke der har udviklet deres egne Power Stones af en meget høj kvalitet. Denne model er testvinder i Politiken og Ekstra Bladet, blandt andet pga. batteriet, som vi kommer tilbage til.

Ikonisk Powerbank design der udviser stil

De fleste mennesker synes at Powerbanks ofte kan være grimme og ligner en mursten, som man går rundt med i lommen eller i tasken. Modellen her er dog meget mere stillet og minimalistisk. Faktisk mener vi at mange slet ikke vil kunne se at der er tale om en Powerbank. GreyLimes Powerstone på 10.400 mAh bliver lavet i flere forskellige farver: Mørkeblå, Sandfarvet og Grå. Du kan se alle farverne lige her.

Bedst i test hos Ekstra Bladet og Politiken

Denne Power Stone er blevet testvinder to primære årsager. Først og fremmest det minimalistiske design, som falder i manges slag. Men også grundet den utrolig høje batterikvalitet. Batteriet er fremstillet af Panasonic, verdens bedste batteriproducent som blandt andet er kendt for at lave batterierne der sidder i en Tesla.

Et andet af Power Stone Bankens plusser, er den at kommer med to USB-porte på 2.1 Ampere. Herved kan man oplade to enheder af gangen – som en iPhone eller en iPad. Samtidigt vil man kunne oplade en iPhone dobbelt så hurtigt end normalt, da 2.1 Ampere ca. er den dobbelte styrke af 1 Ampere.

Hvor mange procent kan “GreyLime Power Stone Bank (10.400 mAh)”, oplade min iPhone?

iPhone 7 547% ~ 5,5 opladninger
iPhone 7 Plus 357% ~ 3,5 opladninger
iPhone 8 570% ~ 5,5 opladninger
iPhone 8 Plus 350% ~ 3,5 opladninger
iPhone X382% ~ 4 opladninger
iPhone XR 353% ~ 3,5 opladninger
iPhone XS 392% ~ 4 opladninger

Pris: 329 Kr 349 Kr

Vurdering af Greylimes Power stone på 10.000 mAh

Trine, køber af GreyLime Powerbanken med 10.400 mAh

Som kvinde kan jeg ikke fordrage Powerbanks i dametasken. Især ikke hvis jeg skal til et arrangement eller en middag. Så jeg gik efter en Powerbank der ikke trækker så meget opmærksomhed. Det har jeg fundet her, og er blevet rigtig glad for den. Går sjældent ud af døren, uden af have den på mig – måske også fordi jeg er lidt mobilafhængig.

Fordele

 • Stillet og minimalistisk design
 • Testvinder i Politiken og EB
 • Med 2.1 Ampere er den kraftig nok til opladning af tablets
 • To USB-Porte giver mulighed for opladning af to enheder på samme tid
 • Dansk mærke

Ulemper

 • Power Stone banken kan kun oplades med MicroUSB (medfølger)

2. Greylime Powerbank – 5.200 mAh

GreyLime Power stone 5200 mAh
En meget mindre og mere simpel Power Stone. Er det perfekte valg, for dem der vil have en lille Powerbank man kan have på sig uden at folk bemærker det

Pris: 229 Kr

Er man ikke til de helt store modeller, har Greylime også udviklet en noget mindre Power Stone. Batteriet er halvt så stort (5200 mAh) og vil derfor give halvdelen antal opladninger end modellen på 10.4000 mAh. Men for mange mennesker, vil denne model stadig være det bedste valg grundet den mindre størrelse

En Powerbank der passer i bukselommen

Denne model er ikke særligt stor, med mål på kun 9,1 Cm i højden, 5,5 cm i bredden og en tykkelse på 2,1 cm. Sammen med vægten på 133gr, investerer man altså i en Powerbank der ikke fylder det store. Dette gør den perfekt til at tage med i bukselommen, jakken eller dametasken.

Simpel Power Stone med 5V og 1A

En ting der dog kommer med en mindre Powerbank, er at der ikke har været plads til så mange forskellige indgange og udgange. Powerbanken oplades med MicroUSB i en normal hastighed på 5V, mens at USB-Porten også giver 5V og 1A. Derved kan denne Power Stone ikke oplade tablets.

Hvor mange gange kan en “Greylime Power Stone på 5200 mAh” oplade min iPhone?

iPhone 7 266% ~ 2,5 opladninger
iPhone 7 Plus 182% ~ 1,75 opladninger
iPhone 8 284% ~ 2,75 opladninger
iPhone 8 Plus 174% ~ 1,75 opladninger
iPhone X191% ~ 2 opladninger
iPhone XR 176% ~ 1,75 opladninger
iPhone XS 195% ~ 2 opladninger

Pris: 229 Kr

Vurdering af Greylimes Powerbank i aluminium og med 5.200 mAh

Lone, har brugt Powerbanken i et halvt år

Jeg har ledt og ledt efter en Powerbank der ikke fyldte meget, var nogenlunde pæn og se på og kunne give mig 2 opladninger. Den har jeg fundet her, og jeg forlader stort set ikke min lejlighed uden den. Har den typisk i lommen eller i tasken, og glemmer ofte at jeg går rundt med den, da den er så lille.

Fordele

 • Meget lav vægt (133 gr.)
 • Fylder intet i lommen (9 x 2 x 5,5 cm)
 • Dansk mærke
 • Minimaltisk og stilfuldt design
 • En lidt billigere variant, hvor man får et batteri der gir værdi for pengene

Ulemper

 • Selve Powerbanken kan kun oplades med Micro-USB
 • Kan ikke oplade taglets

GreyLime Powerbank (PL04) med 10.000 mAh

GreyLime Power Stone Bank PL04 10000 mAh
Modellen her hedder “Power Owl”, grundet dens ugle lignende design. Den er dog ikke meget anderledes fra andre Power Stones.

Pris: 199 Kr 299 Kr

Med en størrelse på 7800 mAh, har vi her fundet en klar mellemting mellem de to andre Power Stones. Det lidt mere spøjse og sjove design som en ugle, falder dog i manges smag og mindst ikke også vores.

Power Stone der ligger utroligt godt i hånden

Powerbanken måler 11,3 x 7,8 x 3 Cm og har en vægt på 185 gr. Det er nogenlunde den samme størrelse som en iPhone 7/8 har. På den måde, kan man sige at det vil føles som at gå rundt med to telefoner på samme tid. Her får du blot 2,5 til 4 opladninger ekstra. Da vi selv fik den i hånden, blev vi overraskede over, hvor godt den føles. Powerbanken har en ru overflade der gør den lækker at røre ved og så undgår man at den ryger ud af hånden.

To USB-Porte med forskellig styrke

Den nederste del af Powerbanken består af 2 udgange og 1 indgang. Den ene udgang er på 1A og er derved den gængse styrke til opladning af Smartphones. Den anden er derimod på 2A og kan derfor oplade tablets, eller smartphones med ekstra styrke. Indgangen til opladning af batteriet er på 1A. Det vil tage ca. 6-7 timer at oplade batteriet til 100%.

Hvor mange gange kan “Greylime Power Stone Owl på 7800 mAh” oplade min iPhone?

iPhone 7 399% ~ 4 opladninger
iPhone 7 Plus 273% ~ 2,75 opladninger
iPhone 8 426% ~ 4,25 opladninger
iPhone 8 Plus 261% ~ 2,5 opladninger
iPhone X286% ~ 2,75 opladninger
iPhone XR 264% ~ 2,75 opladninger
iPhone XS 292% ~ 3 opladninger

Pris: 199 Kr 299 Kr

Vurdering af GreyLimes Power Stone Owl på 7800 mAh

Philip, bruger primært Powerbanken i sommerhuset

For mig er dette den bedste Powerbank. Er ikke rigtig en der går op i elektronik og gadgets, men her fandt jeg en sjov en som jeg altid har med i sommerhuset. Den bliver typisk benyttet på stranden, og så er det fedt den har to USB-Porte så vi er to der kan bruge den på samme tid. Godt batteri, ikke så meget mere at sige

Fordele

 • Flot design af det danske mærke GreyLime
 • 2x USB-Porte, giver mulighed for opladning af to enheder på samme tid
 • En port med 2.1 Ampere kan oplade tablets
 • Utrolig meget værdi for pengene – på tilbud til 199 Kr (Spar 33%)

Ulemper

 • Oplades udelukkende med MicroUSB

Advertisement